Jelöltek - 2019

Borbáth Jovita

Jovita 2004. augusztusától dolgozik rendelőnkben asszisztensként. Bár véletlenül sodródott hozzánk, de hamar megszerette munkáját, és egyre jobban beletanult. Tavaly már jelöltük a díjra, a Közönségdíjat el is hozta.

15 éve asszisztens - 15 éve dolgozik ebben a praxisban
Vértes-Vet Kft. (Tatabánya)
 

Egresits Petra

Egresits Petra nagyon lelkiismeretes, precíz és lelkes munkaerő. Mielőtt elkezdtünk az állatorvosi rendelőben dolgozni, barátok voltunk, majd úgy hozta az élet, hogy egy munkahelyen töltjük most a napjainkat.   

3 éve asszisztens - 3 éve dolgozik ebben a praxisban
Állatorvosi Centrum Kft. (Sopron )
 

Hegedüs Anikó

Ancsa a kórház tyúkanyója. Nem csak a Kis- és Nagybetegeknek biztosítja a nyugodt, szeretetteljes légkört, hanem a Tulajdonosoknak is. Ő az az ember, akinek a gazdi szívesen átadja Kedvencét, mert tudja, hogy biztonságban lesz, és szerencsés, hogy Ancsa felügyelete mellett fog aludni és ébredni.

17 éve asszisztens - 5 éve dolgozik ebben a praxisban
Budatétényi Állatkórház (Budapest)
 

Jurák Róbert

Robi jelenleg 46 éves, házas, két gyönyörű kislány apukája. Egész életében az építőiparban dolgozott, nehéz fizikai munkát végezve. Hat évvel ezelőtt váltani szeretett volna. dr. Szentpétery Zselyke kolléganőmnek régi jó barátja volt, és megkérdezte, érdekli-e az asszisztensi munka.

6 éve asszisztens - 6 éve dolgozik ebben a praxisban
Tököli (Esztergom )
 

Kiss Renáta

Reni 3 éve kezdett nálunk dolgozni, az asszisztensi képzése után azonnal. Nagyon hamar sikerült felvennie a ritmust és a rendelőtől merőben eltérő praxisban helyt állnia. 

3 éve asszisztens - 3 éve dolgozik ebben a praxisban
Nyíregyházi Állatpark Nonprofit Kft. (Sóstófürdő)
 

Materny Katalin

Katalin 4 éve kezdett el dolgozni rendelőnkben, előtte egy közeli tanyán lovakkal foglalkozott. A kezdetektől fogva nagyon érdeklődött az állatorvosi asszisztens munka minden aspektusa iránt. 

4 éve asszisztens - 4 éve dolgozik ebben a praxisban
Kedvenc Állategészségügyi Kft (Vác)
 

Nagy Adrienn

Adrienn korábban már dolgozott egy állatkórházban asszisztensként. Ezalatt az idő alatt részt vett asszisztensképző tanfolyamon. A kórház megszűnése után kis kihagyás után a 2016-ban megnyílt új állatorvosi rendelőnk alkalmazásába került több tucat jelentkező közül megmérettetve. 

5 éve asszisztens - 3 éve dolgozik ebben a praxisban
Praxis Vet Bt. "EbAmbulancia ÁO Rendelő" (Kecskemét)
 

Orsy Éva Mária

Évi sok év óta erősíti Csapatunkat.  Kezdeti "félénksége" idején is nagy tanulási vággyal és lelkesedéssel végezte a munkáját. 

Időközben kiforrt a számára legtesthezállóbb 2 feladat: 

13 éve asszisztens - 13 éve dolgozik ebben a praxisban
Kisállat-Ambulancia Kft. (Szeged)
 

Szakál András

Internetes hirdetés alapján került hozzánk 3 évvel ezelőtt. Kifejezetten szarvasmarha telepi munkára vettük fel. Kiváló hozzáállása, rugalmas munkavégzése, pontossága és érdeklődése alapján a kisállatpraxisba is bevontuk.

3 éve asszisztens - 3 éve dolgozik ebben a praxisban
Állatszerviz Kft. (Zalaegerszeg)
 

Szick Katalin

Kata nagyon régóta állatokkal foglalkozik, régebben nagy állatos asszisztens volt, majd áttért a kisállatokhoz. Aneszteziológiás képzésen is vett részt, nagyon ért az állatokhoz.

16 éve asszisztens - 5 éve dolgozik ebben a praxisban
Blasius Állatorvosi Rendelő (Szentendre)
 

Tokodi Andrea

Szerény, alapos, kitartó munkaerő. Az állatvédelem jelentős részét kitölti életének: ő az Etyeki Állatmenhely helyettes vezetője. 

1 éve asszisztens - 1 éve dolgozik ebben a praxisban
Arivet Kisállatrendelő és Állatpatika (Biatorbágy)
 

Urbán Diána

Diána teljesen kezdőként jelentkezett hozzánk. Az évek során olyannyira elsajátította az asszisztensi szakmát, hogy előre gondolkodik és felkészülten várja az állatorvost a következő szakmai tevékenységnél. (pl.: RTG védőszközök, ...)

5 éve asszisztens - 5 éve dolgozik ebben a praxisban
Tatai- Állatgyógyászati Központ (Tata)
 

Zombor Katalin

Kata 2017- ben, ajánlás útján csatlakozott a csapatunkhoz. Már a felvételi elbeszélgetés során szimpatikus volt barátságos, nyitott jelleme. Rendelőnk csapatába és új munkakörébe első pillanattól kezdve tökéletesen beilleszkedett. 

2 éve asszisztens - 2 éve dolgozik ebben a praxisban
Délpesti Állatgyógyászati Kft. (Budapest)