Jurák Róbert

Jurák Róbert

Jurák Róbert

2019
Hány éve asszisztens
6
Hány éve dolgozik a praxisban
6
Email
jurakrob@gmail.com
Történet, jellemzés, ajánlás

Robi jelenleg 46 éves, házas, két gyönyörű kislány apukája. Egész életében az építőiparban dolgozott, nehéz fizikai munkát végezve. Hat évvel ezelőtt váltani szeretett volna. dr. Szentpétery Zselyke kolléganőmnek régi jó barátja volt, és megkérdezte, érdekli-e az asszisztensi munka. Így került hozzánk. Robi (férfi létére ráadásul) a legjobb asszisztens, akit ismerek. Gyakorlatilag mindent megcsinál, az állatorvosi munkán kívül.

Indoklás, ajánlás a díjra
Asszisztál, mos, takarít, vasal, karbantart. Gyógyszert rendel, rengeteg adminisztrációs feladatot végez el, állja a sarat a hétvégén betelefonálókkal kapcsolatban. Rugalmas, megbízható, pontos, nagy a teherbírása, jó a humora. Mindezek mellett azért időnként még festést is vállal, néha nem is értjük, hogy van ennyi energiája.

Ajánlók: dr. Szentpétery Zselyke, dr. Széles Dóra, dr. Fassang Edit, dr. Pejó Pálma,  dr. Osvárt András, dr. Kanizsai Krisztián, Kovács Margit, Máté Violetta, Arany Anikó, Jánosiné Szentpétery Katalin,
Kennedyné Szentpétery Zsuzsanna, Lakatos Krisztina

Egyéb információ

3 állatorvos szokott vele dolgozni, többek között én is. Olyan nagy rutinra tett szert nagyon rövid idő alatt, hogy az állatorvosnak már a gondolatait is ismeri, tudja mi lesz a következő lépés, és mire kimondanám, már ki van készítve minden. Vele dolgozni olyan, mint sima, hullámok nélküli tengeren hajózni.

Jelölő
dr. Fassang Edit
Állatorvos
+36 20 399 70 99
kertvarosirendelo@gmail.com
Praxis
Tököli
kertvarosirendelo@gmail.com
+36 33 319 972, +36 20 984 66 22
2509 Esztergom – Kertváros, Damjanich u. 68.
Esztergom