Kiss Renáta

Kiss Renáta

Kiss Renáta

2019
Hány éve asszisztens
3
Hány éve dolgozik a praxisban
3
Email
renrisk@gmail.com
Történet, jellemzés, ajánlás

Reni 3 éve kezdett nálunk dolgozni, az asszisztensi képzése után azonnal. Nagyon hamar sikerült felvennie a ritmust és a rendelőtől merőben eltérő praxisban helyt állnia. 

Fontos a gondozókkal való megfelelő kommunikáció, a praxisban dolgozó állatorvosokkal való együttműködés, a gyakornokok segítése, de adott esetben sok önálló feladat elvégzésére és kreativitásra is szüksége van egy állatkerti praxisban dolgozó állatorvosi asszisztensnek. Készséggel fejleszti az adminisztrációs munkánkat, melyet angol nyelven is kell tölteni az állatkertekben egyre használtabb ZIMS Medical rendszerben.

Indoklás, ajánlás a díjra:

Asszisztensünk kiváló segítség terepen is, ahol szigorú protokollokkal és komoly háttértudás birtokában kell végezzük dolgunkat a balesetek elkerülése érdekében. Sokrétű feladatai helyes elvégzése és rendkívüli tanulékonysága miatt szeretnénk nevezni a díjra kollégánkat, Kiss Renátát.

Egyéb információ
Kiss Renáta állatkerti kalandja két évvel ezelőtt kezdődött. Akkor került a Nyíregyházi Állatparkba, mint állatorvosi asszisztens.
Jelölő
dr. Biácsi Alexandra
Praxisvezető
+36 20 489 91 22
info@sostozoo.hu
Praxis
Nyíregyházi Állatpark Nonprofit Kft.
info@sostozoo.hu
+ 36 42 479 702
4431 Sóstófürdő, Sóstói út
Sóstófürdő