Nagy Adrienn

Nagy Adrienn

Nagy Adrienn

2019
Hány éve asszisztens
5
Hány éve dolgozik a praxisban
3
Email
adrink05@freemail.hu
Történet, jellemzés, ajánlás

Adrienn korábban már dolgozott egy állatkórházban asszisztensként. Ezalatt az idő alatt részt vett asszisztensképző tanfolyamon. A kórház megszűnése után kis kihagyás után a 2016-ban megnyílt új állatorvosi rendelőnk alkalmazásába került több tucat jelentkező közül megmérettetve. 

Rendelőnk kutyák és macskák ellátását végzi, munkánk kiterjed a széleskörű ambuláns ellátásokra, tanácsadásokra, de naponta több műtétet is végzünk. 

Indoklás, ajánlás a díjra:

Adrienn nagy rutinnal, kellő kedvességgel és tényszerűséggel fogadja a telefonhívásokat, a váróba érkező vendégeket rövid időn belül üdvözli, kikérdezi. Az állatorvosaink munkáját gondolatolvasás szerűen segíti, mind manuális, mind adminisztratív, mind kommunikációs téren. A műtétek a kedvenc munkaterülete, nagy odafigyeléssel és odaadással asszisztálja mind az egyszerűbb, mind a bonyolultabb operációkat.

Egyéb információ

Adrienn élete az állatok szeretete. Saját imádott kutyája jelentős szerepet játszik a mindennapjaiban. Szerencsére ez a nagy szeretet sugárzik minden hozzánk betérő kisállat irányába is. Különös türelme és empátiája van a tulajdonosok irányába is, akik ezt nagyon értékelik, nagyon jó néven veszik. Precíz, megbízható, lelkiismeretes. Mind a mi, mind a vendégek bizalmát élvezi.

Jelölő
dr. Szabó Sándor
Praxisvezető
+3670 317 6409
info@ebambulancia.hu
Praxis
Praxis Vet Bt. "EbAmbulancia ÁO Rendelő"
info@ebambulancia.hu
06 76 885 985, +36 70 317 64 09
6000 Kecskemét, Kada Elek utca 10.
Kecskemét