Hegedüs Anikó

Hegedüs Anikó

Hegedüs Anikó

2019
Hány éve asszisztens
17
Hány éve dolgozik a praxisban
5
Email
ancsa.hegedus@freemail.hu
Történet, jellemzés, ajánlás

Ancsa a kórház tyúkanyója. Nem csak a Kis- és Nagybetegeknek biztosítja a nyugodt, szeretetteljes légkört, hanem a Tulajdonosoknak is. Ő az az ember, akinek a gazdi szívesen átadja Kedvencét, mert tudja, hogy biztonságban lesz, és szerencsés, hogy Ancsa felügyelete mellett fog aludni és ébredni. Egész pontosan a karjaiban, vagy az ölében.  A rohanó hétköznapokban is mindenkihez van egy kedves szava, miatta érzi a Gazdi, hogy az Ő Kedvence fontos nekünk, és nem csak egy a sok közül. Példamutató szakmai tapasztalata és hozzáállása érezhető az Ő keze alatt nevelkedett asszisztensek munkáján is.  A nehéz pillanatokon is átsegíti a beteget és a Gazdit, akkor is ott marad a kisbeteggel, ha a Gazdinak nehéz a búcsú. Nem csak szakmailag, de emberileg is kimagasló a teljesítménye hozzásegíti Kórházunkat ahhoz, hogy a Gazdik és betegek bizalommal forduljanak hozzánk.

Ajánlások: Dr. Laczkó László, Kecskeméti Anita, Agócs Szilvia, Albert Anikó, Bárányos Viktória, Bodnár Adrienn, Dr. Botond Ádám, Dávida Szabina, Fehér Gyöngyi, Némedi Rita, Dr. Sipos Zoltán, Szabó Zsombor, Dr. Szalay Gábor, Tolnai Nikolett, Urbán Nikolett, Dr. Vadász Gergő, Dr. Vári Zoltán, Dr. Zankó Bianka

„Amióta Ancsát megismertük, személyében Állatkórházunk asszisztenciája szilárd lábakon áll. Empátiájáról a gazdik mindig elismerően nyilatkoznak, amely nem meglepő, hiszen sokéves humán egészségügyi tapasztalattal is rendelkezik. Munkához való hozzáállása példaértékű a jövő generációk asszisztensei számára is. Ancsa "keze nyomának" pozitív hatásai a fiatalabb asszisztenseink fejlődésén, teljesítményét köszön vissza. Jelenlétével asszisztens csapatunk ambiciózus, empatikus és segítőkész...”
Dr. Botond Ádám, állatorvos

„A mi Ancsánk, akire mindig lehet számítani. Akinek mindig van egy jó szava a megrettent vagy elkeseredett gazdikhoz. Aki minden állattal bensőséges viszonyt tud kialakítani a rendelőben, még kellemetlen vizsgálat közben is. Aki tyúkanyóként mindig örömmel és türelemmel okítja az asszisztens növendékeket.  Akivel orvosként mindig jó dolgozni, mert megbízható hátteret teremt. Szóval, ő a mi Ancsánk.”
Dr. Vári Zoltán, állatorvos

Az első munkahelyemen voltunk évekig kollégák, több kortársammal együtt "Ancsamama" szárnyai alatt tanultuk a kanülálás, a vérvétel, a kórházi betegellátás és az állatokkal való bánásmód fortélyait (pályakezdő munkatársaimat a mai napig az Ő módszerével tanítjuk kanülálni). A gondjaira bízott betegeket mindig precízen, gondosan, nagy türelemmel és szeretettel látta el. A gazdik felé mutatott kedvessége, határtalan empátiája sokszor segítette a munkánkat nehéz helyzetekben, a csapat jó hangulatához pedig a legnagyobb hajtásban is hozzátett naiv vidámságával, egy-egy jól időzített öleléssel.
Dr. Lisztes Gábor állatorvos

Jelölt bemutatkozása

Gyermekkorom óta tudtam, hogy belőlem csak nővérke lehet, aki segít az embereken és az állatokon. Mindig erről álmodtam és a tanulmányaim befejezése után erre vettem az irányt. Pályámat a humán egészségügyben kezdtem, először a gyermek intenzív osztályon, majd a felnőtt onkológiai osztályon. Itt az ember mindent megtanul az élethez elengedhetetlen alázatról, a végtelen türelemről és a szeretetről. 

Rengeteg erőt kaptam a betegeimtől, amiért a mai napig hálás vagyok Nekik. Sajnos édesapám megbetegedett, és ott azon az osztályon vesztettem el, ezért döntöttem el, hogy pályát váltok. A FelicaVet rendelőbe jártam a kutyusommal, így az ő csapatukban kezdtem állatorvosi asszisztensként dolgozni, két év után vezető asszisztensként. 12 évet töltöttem Náluk, majd 2015 nyarán költözés miatt csatlakoztam a Budatétényi Állatkórház csapatához vezető asszisztensként. Az elmúlt 15 évben sok „kis asszisztens csibét” neveltem fel és sok állatorvos gyakornokot, büszke vagyok Rájuk, hogy taníthattam Őket. Úgy érzem újra megtaláltam a hivatásom, minden nap boldogsággal tölt el, hogy azzal foglalkozhatok, amit szeretek. A FelicaVet és a Budatétényi rendelőben is mindenki csak Ancsa mamának hív, kicsit az anyukája is vagyok. Minden kis állatkát a sajátomként szeretek, és úgy is látom el őket. A Gazdikkal is jó kapcsolatot ápolok, érzik a szeretetet, gyengédséget és a határozottságot is. Nyugodt szívvel bízzák rám Kedvencüket.

Jelölő
Dr. Laczkó László
Praxisvezető
+36 30 773 22 40
Praxis
Budatétényi Állatkórház
info@budatetenyiallatkorhaz.hu
+36 1 362 26 43, +36 30 773 22 30
1223 Budapest, Rákóczi utca 37.
Budapest