Orsy Éva Mária

Orsy Éva Mária

Orsy Éva Mária

2019
Hány éve asszisztens
13
Hány éve dolgozik a praxisban
13
Email
orsyeva@freemail.hu
Történet, jellemzés, ajánlás

Évi sok év óta erősíti Csapatunkat.  Kezdeti "félénksége" idején is nagy tanulási vággyal és lelkesedéssel végezte a munkáját. 

Időközben kiforrt a számára legtesthezállóbb 2 feladat: 

  • A) a műtőben az aneszteziológiai asszisztensi munkában nagyon lelkiismeretes és odafigyelő - biztosan számíthat rá az állatorvos és a műtött állat egyaránt.
  • B) a kölyökkutyák korai szocializációs tréningjeit Ő viszi a Rendelőintézetünkben, az országban egyedülálló módon!; rengeteg Gazdi hálájával és megelégedésével övezve. Ezzel valóban kivételes "hasznot hajt" Csapatunknak: az általa fölkészített kutyák egész életükben szívesen jönnek be a rendelő helyiségekbe, állnak rá a mérlegre és nyugodtan várják és tűrik a vizsgálatokat, kezeléseket. És ehhez sokszor elég 1-2 szó Évi szájából az állat felé...
Egyéb információ

Ezen felül a "fű" a kedvenc elfoglaltsága: nyáridőben, ha kevesebb munka akad belül - Ő "lohol" a fűnyíró mögött, hogy szebb látványt nyújtson az udvarunk, ill., hogy ne takarja el a "pampa" a sok kis kedvencet a foglalkozások idején.  Tűkön ült, hogy mikor indul az 1. asszisztensi képzés, ahová Őt neveztük be annak idején.

Jelölő
Dr. Rengei Antal
Praxisvezető
+36 20 921 77 37
info@kisallat-ambulancia.hu
Praxis
Kisállat-Ambulancia Kft.
info@kisallat-ambulancia.hu
06 62 543 855
6724 Szeged, Körtöltés utca 23.
Szeged